СРЕДБА НА АРХИЕПИСКОПОТ СО УПРАВНИОТ ОДБОР НА МАКЕДОНСКОТО БИБЛИСКО ЗДРУЖЕНИЕ

СРЕДБА НА АРХИЕПИСКОПОТ СО УПРАВНИОТ ОДБОР НА МАКЕДОНСКОТО БИБЛИСКО ЗДРУЖЕНИЕ

На 14.5.2024 година, Неговото Блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г.г. Стефан, во свечената синодска сала, оствари средба со Управниот одбор на Македонското библиско здружение. На средбата беа претставени досегашните, но и тековните проекти на Библиското...
СРЕДБА НА АРХИЕПИСКОТ СО ПРЕТСТАВНИЦИ НА БИБЛИСКИТЕ ЗДРУЖЕНИЈА ОД ЕВРОПА

СРЕДБА НА АРХИЕПИСКОТ СО ПРЕТСТАВНИЦИ НА БИБЛИСКИТЕ ЗДРУЖЕНИЈА ОД ЕВРОПА

На 2.11.2023 година, на покана од генералниот секретар на Македонското библиско здружение – проф. д-р Ѓоко Ѓорѓевски, Неговото Блаженство Архиепископот Охридски и Македонски г.г. Стефан оствари средба со повеќе претставници на Библиските здруженија од: Велика...