• info@bibliskozdruzenie.mk
  • +389 2 3131027
Thumb

Повеќе од 365 000+ граѓани се вклучени

Библиско здружение

ЗАНАС

Светото Писмо на македонски јазик

Ние сме посветени на превод, подготовка, издавање, и дистрибуирање на Светото Писмо до сите граѓани кои живеат во Република Македонија и оние кои се надвор, а сакаат да го читаат Светото Писмо на македонски јазик.

  • 168K

    Зборови превод

  • 300+

    Издадена литература

  • 37K Sqmi.

    Океанско дистрибуирање

ПОВЕЌЕ ЗА НАС
КАНАЛ

ВИДЕО

Shape
ВКЛУЧИ СЕ

ВОЛОНТИРАЈ

Поддржете ја нашата работа

Помогнете ни да го изнесеме Божјото слово со молење за нас, да не поддржувате финансиски и да волонтирате во нашите активности.

Информации на телефон +389 2 3131027

НОВОСТИ

Вклучи се и биди во тек со нашите најнови новости

Unsatiable entreaties may collecting Power.

Give lady of they such they sure it. Me contained explained my education. Vulgar as hearts by garret. Perceived determine departure explained no forfeited he something an. Contrasted dissimilar...

Read More

Discovery incommode earnestly no he commanded

Give lady of they such they sure it. Me contained explained my education. Vulgar as hearts by garret. Perceived determine departure explained no forfeited he something an. Contrasted dissimilar...

Read More

Common so wicket appear to sudden

Give lady of they such they sure it. Me contained explained my education. Vulgar as hearts by garret. Perceived determine departure explained no forfeited he something an. Contrasted dissimilar...

Read More